به گزارش خبرگزاری حوزه،حجت الاسلام والمسلمین سعیدی در نشست اعضای ستاد بزرگداشت دهه بصیرت و میثاق امت با ولایت که امروز در دفتر امام جمعه قم برگزار شد، با اشاره به نزدیک شدن به ایام انتخابات ریاست جمهوری و حضور دشمنان به صورت متحد علیه ایران، گفت: دشمن باتمام ابزار و امکانات خود دراین عرصه وارد شده و تحریمها و تهدیدهای متنوع، گسترده و جنون آمیزی علیه این نظام مقدس به راه انداخته که باید همگی هوشیار بوده و با بصیرتافزایی به مقابله با آن برخیزیم.
امام جمعه قم اضافه کرد: دشمنان اسلام و جمهوری اسلامی ایران بساطی راه انداخته اند تا به خیال خود امت و امام امت را به زانو در بیاورند ولی با توجه به تشدید این تحریمها و تهدیدات در ایام شهادت اباعبدالله الحسین(علیهالسلام) و حماسه کربلا، مردم با تأسی از این امام همام، با شعار هیهات من الذله مسیر در پیش گرفته را ادامه میدهند.
وی با اشاره به اتحاد دشمنان علیه ایران تصریح کرد: امروزکفار و مسلماننماها با همدیگر متحد شده و لشگر ابن سعد را در مقابل جمهوری اسلامی ایران به صف کردهاند تا رعب و وحشت در دل مردم ایجاد کنند، ولی ملت ایران با اتکا به خداوند، قرآن واهلبیت(علیهمالسلام) به خصوص امام حسین(علیهالسلام) میتوانند در مقابل دشمنان ایستادگی کنند.
تولیت آستان مقدس قم، بصیرت افزایی نسل جوان را رسالتی بر دوش مسئولان دانست و خاطرنشان کرد: باید به نسل جوان امروز میدان داد و فقط آنها را منحصر در کارهای اجرایی نکرد،بلکه از تمامی ظرفیتهای نسل جوان در مراحل تصمیمگیری نیز استفاده شود.
وی درادامه با اشاره به حرکت حماسی مردم در حمایت از رهبری در 9 دی 88 گفت: حماسه 9 دی حرکتی الهی و معنوی بود که تبدیل به حرکتی جاوید شد که در قبال آن وظیفه داریم آن را زنده نگه داریم و محتوای آن را حفظ کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی ضمن اشاره به محتوای حماسه 9 دی افزود: هنوز فصلهای ناخوانده از کتاب مفصل حماسه 9 دی موجود است و از پیچیدگیهای خاصی برخوردار است که باید واکاوی؛ تبیین و بررسی شود.
امام جمعه قم افزود: در حماسه 9 دی یک حرکت تحلیلی و یک حرکت تحریکی وجود دارد که متصدیان امر در حرکت تحلیلی باید تلاش کنند روح حماسه را به کسانی که حضور داشتهاند تذکر بدهند تا از ذهنشان بیرون نرود.
تولیت آستان همچنین نسبت به حرکت تحریکی در حماسه 9 دی اشاره کرده و گفت: عدهای در آن زمان از سن کمی برخوردار بودند اما هم اکنون به بلوغ فکری رسیده و واجد شرایط رای دادن شده اند و میخواهند در انتخابات شرکت کنند؛ بنابراین، باید برای این قشر نیز کلاسهای معرفتی تشکیل شود و محتوای کلاسها در جهت روشنگری و تحریک برای بررسی ابعاد مختلف فتنه شود.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدیبا اشاره به فعالیت دو گروه برای جریان فتنه در این ایام گفت: در این ایام دو گروه در عرصه فتنه کار میکنند که نخست، جریانی هستند که قصد خیر دارند و می خواهند فتنه را بازگو کنند تا مردم به دام فتنههای دیگر نیفتند و گروه دیگر نیز میخواهند فتنه را با رنگ و لعاب خاصی یاد کنند تا دیگران را به سمت خود جذب نمایند.
وی با اشاره به تبیین واقعی و کامل حماسه 9 دی به دور از جنجالسازی تصریح کرد: حفظ سه گروه در رابطه با حماسه 9 دی امری اجتناب ناپذیر است، گروهی که در این حماسه شرکت کردند، آن هایی که به سمت دیگری رفتند اما پشیمان شده و برگشتند و آن هایی که در آن زمان سن کمی داشتند، اما هم اکنون جزو واجدین شرایط رأی دادن شدهاند.
تولیت آستان مقدس قم،با اشاره به درسهای حماسه 9 دی خاطرنشان کرد: حماسه 9 دی برگرفته از واقعه غدیر است، به گونهای که در واقعه غدیر آنهایی که جلوتر رفته بودند، برگشتند، آن هایی که عقب مانده بودند به کاروان پیامبر(صلی الله علیه و آله) رسیدند و آن هایی که همواره در کنار نبی مکرم اسلام بودند.
وی در پایان با تاکید بر تبعیت از امر رهبری و مراجع عظام گفت: چراغ ما برای حماسه 9 دی باید از کلام مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید برگرفته باشد.
امام جمعه قم از تلاش مسئولان استان قم برای برپایی هرچه با شکوهتر حماسه 9 دی و برنامه ریزی جهت دیدار با مقام معظم رهبری در 19دی و برپایی آیینهای ویژه دهه فجر وراهپیمایی 22 بهمن تقدیر کرد.
وی با بیان این که این آیینها باید در شأن مردم و استان قم باشد، افزود: تلاش مسئولان استان قم در تدارک و آماده سازی خود برای سه مناسبت مهم 9 دی، 19 دی و 22 بهمن جای تشکر دارد و این نشان از همت والا و تلاش شبانهروزی برای آمادهسازی از امکانات و بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای موجود در سطح استان است.